Page 1 of 1

router backup configuration

PostPosted: Fri Apr 03, 2009 12:32 pm
by Burbank Bill
Hello; How do you do a backup of your router configuration?

Bill

Re: router backup configuration

PostPosted: Fri Apr 03, 2009 1:52 pm
by 9balldotcom
If your router has that as an option it may be under advanced options...otherwise it might not have it at all

Re: router backup configuration

PostPosted: Sat Apr 04, 2009 11:40 am
by Burbank Bill
I figured out how to do a backup and then used the program and am now able to get into rooms. Havent tryed playing because its been a long time and I am rusty as an old hinge. Need to practice some.

Thanks for the help
Bill