router backup configuration

Polomints Port Opening Router programme.Find all info here and get advice and info from the man himself.

Moderator: polomint77

router backup configuration

Postby Burbank Bill » Fri Apr 03, 2009 12:32 pm

Hello; How do you do a backup of your router configuration?

Bill
Burbank Bill
Wannabe
Wannabe
 
Posts: 6
Joined: Wed Oct 06, 2004 10:24 am

Re: router backup configuration

Postby 9balldotcom » Fri Apr 03, 2009 1:52 pm

If your router has that as an option it may be under advanced options...otherwise it might not have it at all
User avatar
9balldotcom
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2046
Joined: Mon Oct 04, 2004 1:37 pm
Location: Kilmarnock(Scotland)

Re: router backup configuration

Postby Burbank Bill » Sat Apr 04, 2009 11:40 am

I figured out how to do a backup and then used the program and am now able to get into rooms. Havent tryed playing because its been a long time and I am rusty as an old hinge. Need to practice some.

Thanks for the help
Bill
Burbank Bill
Wannabe
Wannabe
 
Posts: 6
Joined: Wed Oct 06, 2004 10:24 am


Return to Polo's Router Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron