Page 1 of 1

Why can't GameSpy find VP3DL?

PostPosted: Sat Jan 20, 2007 11:15 am
by vpeer
From zwylle:
Why does GameSpy Arcade not find VP3?

The download version of VP3 or has a different executable name (vp3dl.exe instead of vp3.exe). GameSpy Arcade need to be explicitly told where the exe file is located.
Here is how you do it:

Image


Image

If you didn't have VP3 installed on your computer prior to VP3DL, you'll have to look for VP3 in 'More Games' instead of 'My Games' on the above picture and continue from there.

Image


Image


Image

Re: Why can't GameSpy find VP3DL?

PostPosted: Mon Jul 18, 2011 4:08 am
by andrew15
Sorry i can not understand what you are exactly trying to ask.

Re: Why can't GameSpy find VP3DL?

PostPosted: Sat Dec 15, 2012 5:10 am
by honeyfree
GameSpy Arcade need to be explicitly told where the exe file is located.
____________________________